НАШИТЕ МАСАЖИ

Съвременното общество, наред с ползите на цивилизацията, поставя човека в условия на непрестанен стрес. Нашите опитни специалисти застават редом с вас в грижата за здравето, която, както още Аристотел казва, е грижа на искащия да бъде здрав. От древни времена изкуството на масажа е било високо ценено и ползите от него безспорни. Доверете се на нашите специалисти от Тайланд и почувствайте удоволствието от разнообразни процедури, които ще наситят сетивата ви с уникални усещания за спокойствие, баланс и хармония. И всичко това в една автентична тайландска обстановка, с продукти, съдържащи специално подбрани етерични масла и с внимание към всеки детайл.

Не пропускайте да разгледате и нашите специални пакетни предложения.

Очаровайте себе си и тези, които обичате, като резервирате час за масаж в нашия салон. Той работи за вас всеки ден от 11:00 до 20:00 часа.

Пълното меню с ритуали и процедури, тяхното времетраене и цени също е на разположение за изтегляне.

Изтегли менюТРАДИЦИОННИ THAI МАСАЖИ


Традиционен тайландски масаж

30 мин - 30лв. 60 мин - 55лв. 90 мин - 75лв. ...

Тайландски арома масаж

30 мин - 40лв. 60 мин - 70лв. 90 мин - 90лв. ...

Ток Сен масаж

30 мин - 45лв. 60 мин - 85лв. ...

Тайландски спортен масаж

30 мин – 45лв. 60 мин - 80лв. 90 мин – 110лв. ...

Антистрес тайландски масаж

30 мин - 40лв. 60 мин - 75лв. 90 мин - 100лв. ...

Тайландски масаж на краката

30 мин - 30лв. 60 мин - 50лв. ...РИТУАЛИ И СПЕЦИАЛНИ ПРОЦЕДУРИ
ЛУКСОЗНИ ПАКЕТИ

След внимателен анализ потребностите на нашите клиенти, отчетохме нуждата да комбинираме различни усещания чрез допълващи се процедури. За да преодолявате стреса от динамичното ежедневие лесно и приятно, създадохме специални пакетни предложения.ПАКЕТИ ЗА НЕЯ И ЗА НЕГО

Често се чудите как да изненадате своята половинка? Търсите оригинален и запомнящ се подарък? Поръчайте нашите пакети „С любов за нея“ или „С грижа за него”, като зарадвате своя любим човек с 3 процедури по избор. Продължителността на всеки пакет е 100 минути в релаксираща обстановка, сред опияняващи ухания. Подарете истинска наслада за сетивата още сега!