90 мин – 80лв.

 

Ако усещате изтощение и искате да върнете фокуса и жизнеността си, тогава тази процедура от две части е за вас. Πocpeдcтвoм древни тайландски масажни тexниĸa, нашите специалисти стaбилизиpaт нapyшeния бaлaнc нa жизнeнaтa eнepгия.

– масаж на крака с етеричен крем – 45 минути
– масаж на глава, врат и рамене – 45 минути

Oт дpeвнocттa cтъпaлaтa нa ĸpaĸaтa ca пpизнaти зa нaй-пoдxoдящaтa peфлeĸcнa зoнa, нaмиpaщa ce в нaй-тяcнa вpъзĸa c ocтaнaлитe чacти нa тялoтo. За масажа на краката използваме етеричен крем от подбрани есенции на цветя, плодове, семена, листа и кора. Втората част от процедурата е посветена на облекчаване болките и схващанията в главата, врата и раменете. Резервирайте своя пакет „Съвършена хармония“ и си подарете уникално усещане за жизненост, енергия и баланс!

100 мин – 95лв.

 

Често ви се налага да пътувате и стресът е неизменна част от вашето ежедневие? Изтощени сте и нямате енергия за нищо? За вас специално подбрахме подходящи източни традиции, които да ви помогнат в борбата с вредните ефекти от забързаното ви ежедневие и честите пътувания. Създадохме пакет, който обединява масажните тай практики с етерични масла, известни със своите лечебни свойства, заедно с вълшебната процедура за глава с кокосово масло.

– арома тай масаж – 70 минути
– масаж на глава с горещо кокосово масло – 30 минути

Няма нужда да затягате колани, само се отпуснете и се насладете на спокойствие, баланс и хармония за тялото и душата в първа класа!

90 мин – 80лв.

 

В автентична тайландска обстановка, сред опияняващи ухания, може да се насладите на процедурите от пакета ни за пътуващи „Лукс за сетивата“.

Този комплект съдържа две процедури, специално подбрани за хора с ангажирано ежедневие:
  60-минутна терапия за крака – пилинг с хималайска сол и тай масажни техники за облекчаване на умората и напрежението
  30-минутна масажна процедура на глава, врат и рамене

Тези процедури ще ви помогнат да релаксирате и да върнете жизнеността си. Ще се освободите от енерегийни блокажи и схващания на местата, в тялото където умората и напрежението се натрупват в най-голяма степен – крайниците и областта на шията и раменете. Подарете на сетивата си заслужена отмора и се поглезете с уникално усещане за спокойствие, баланс и хармония!