30 мин – 30лв.
60 мин – 50лв.

   

Тайландската рефлексотерапия е съчетание между древните китайски, японски и индийски лечебни изкуства на рефлексология и призната от хилядолетия процедура, която стимулира организма да произвежда дълбоко и уникално чувство за равновесие, спокойствие и благополучие.
Според теорията на акупресурата и акупунктурата, всеки крак има 7200 сетивни нервни окончания, които са свързани с вътрешните органи. Оказвайки въздействие върху тези окончания чрез натиск се стимулират функциите на вътрешните органи, освобождава се стреса, подобрява се съня, намалява се сковаността и се подобрява гъвкавостта. Масажът на ходилата подобрява настроението, концентрацията и яснотата на ума и оставя чувство на спокойствие.
При този масаж терапевтът ползва пръстите, палците, кокалчетата на ръцете и заоблена дървена пръчка с лосион или масло.

60 мин – 70лв.
90 мин – 95лв.

 

Този масаж съчетава традиционни тайландски акупресурни масажни техники, разтягания и прилагането на загряти билкови компреси върху кожата. Тайландските билкови компреси съдържат комбинации от различни билки и подправки, които притежават противовъзпалителни, стягащи и антисептични свойства.
Затоплените компреси допринасят за детоксикацията и подхранването на кожата и подобряването на циркулацията на кръвта и лимфата. Те стимулират работата на органите и насърчават растежа на клетките. Известно е въздействието им върху горните дихателни пътища при бронхит, астма и настинка. Горещите компреси са идеални за облекчаване на състояния като болки в мускулите и гърба, мигрена, артрит, кожни проблеми и хроничен стрес.

30 мин – 40лв.
60 мин – 70лв.
90 мин – 90лв.

 

Арома масажът съчетава естествените терапевтични свойства на етеричните масла и лечебната сила на масажа. Използват се специално подбрани от азиатските градини етерични масла с известни лечебни свойства. Този тип масаж е изпитано средство за релаксация и намаляване на стреса.
Арома масажът облекчава стреса и помага на тялото да укрепи имунитета и да се бори с инфекциите. В този масаж се смесват етеричните масла с базови масла, които директно се усвояват през кожата в кръвоносната система и оказват ефект върху функциите на целия организъм и на нервната система. Нашите обучени специалисти ще се съобразят с конкретните ви желания, както и с начина на живот и работа, физическото и психическо здраве при подбора на най-ефективния за вас продукт.

30 мин – 30лв.
60 мин – 55лв.
90 мин – 75лв.

 

Повлиян от древните традиции в йогийската практика, традиционният тайландски масаж представлява серия от движения, разтягания и натиск по енергийните линии и точки на тялото, които хармонизират и балансират енергийния поток в организма. Наричат го тай йога, защото терапевта прилага йога движения върху тялото на масажирания. Легендите разказват, че този масаж е разработен преди повече от две хиляди години от будистките монаси в Тайланд.
Този тип масаж е базиран на работата върху 7200 енергийни канала в човешкото тяло. Масажът се осъществява без масла и масажираният носи лека пижама. Според предпочитанията и настроението ви, може да бъде силов с терапевтичен ефект или по-лек за релаксaция. Масажните терапевти в ThaimOut имат уникална интуиция и усет за проблемни точки и енергийни блокажи.