30 мин – 30лв.
60 мин – 50лв.

         

Усещате косата си изтощена и искате да върнете естествената й сила и блясък? Елате в ThaimOut и се потопете в истинско приключение за косата си с нашето горещо кокосово масло!
Кокосовото масло е един от най-добрите продукти в грижата за вашата коса. Изследванията показват, че хранителните вещества в него помагат на косъма да се справя със загубата на протеин и така придават блясък на косата и предотвратяват нейното падане. С помощта на витамин E и компонента лауринова киселина, които проникват дълбоко в косъма, кокосовото масло прави косата силна и здрава. Освен, че засилва растежа на косата, то й придава блясък и мекота, които са видими още при първата процедура.

30 мин – 35лв.
60 мин – 60лв.

         

Тази терапия е дар за кожата на лицето – омекотява, освежава и подмладява благодарение на чудотворното въздействие на розовия жасмин. Не случайно името на жасмина, произхожда от персийската дума „yasmin“, означаваща „Дар от Бога“. Лечебните свойства на жасмина са свързани с опияняващия му терапевтичен аромат, съдържащите се в него антиоксиданти, които подмладяват и балансираното му естествено въздействие, спомагащо за задържане на влагата в кожата, премахването на петна и изравняването на тена.
Нашата подмладяваща програма за лице „Дар от Бога“ ще подхрани, регенерира и хидратира вашата кожа. Ще придаде сияен вид и мекота. Ще подобри еластичността на кожата на лицето ви. И ще ви зареди с енергия!

60 мин – 60лв.

         

Ритуалът за крака „Blissful Feet“ комбинира две процедури, които имат за цел да постигнете хармония, баланс и релаксация.

– пилинг с хималайска сол – 15 минути
– масаж – 45 минути

Пилингът с хималайска сол почиства кожата от мъртвите клетки, освежава я и отваря порите. Хималайската сол е позната още като „бялото злато на планетата“ – изключителна при детоксикация и обновяване на клетките и тъканите. Пилингът подготвя кожата за последващия масаж на ходилата и краката. Чрез специални тайландски техники се оказва натиск върху всички 7 200 нервни окончания, разположени по краката, като по този начин се стимулира работата на вътрешните органи, подобрява се общото състояние и се освобождава натрупаният стрес.

60 мин -110лв.

 

Маслата от пачули, черен пипер и кориандър ускоряват процеса на обновяване на тъканите, допринасят за разбиването на застойните натрупвания на лимфа в дълбоките слоеве на кожата, имат дрениращо действие и засилват обмяната на веществата, като по този начин успешно редуцират целулита. Резултатът от процедурата е по-гладка, стегната и хидратирана кожа, а освежаващият и стимулиращ аромат на етеричните масла носи хармония и енергия за сетивата.

Тази процедура включва три основни компонента:
– нежен пилинг – 15 минути
– серум с пачули – 15 минути
– антицелулитен масаж с масло или крем от пачули – 30 минути

105 мин – 110лв.

      

В древността черният ориз бил наричан „забраненият ориз“, тъй като само Императорът можел да се възползва от неговите изключителни свойства. Той е един от най-силните антиоксиданти и същевременно с това е пълен с полезни хранителни вещества. Черният ориз има благоприятно въздействие върху кожата, подпомагайки за детоксикацията и справянето с неблагоприятните влияния на околната среда. Пробудете свежестта и младостта на кожата си с черен ориз! Заповядайте на този изключителен ритуал в ThaimOut и почувствайте незабавния ефект на пилинга с черен ориз, последван от нежен масаж с жасминово масло.

Ритуал „Император“ е с обща продължителност от 105 минути и включва 2 процедури:
– изключително фин пилинг с черен ориз – 45 минути
– тайландски масаж с жасминово масло – 60 минути

105 мин – 110лв.

 

Кокосовите орехи са един от най-великите дарове на природата. На санскрит кокосовата палма е известна като „kalpa vriksha“, което значи „дървото, което дава всичко, необходимо за живота”. Без значение къде сте, какво сте правили и колко зле сте се държали с тялото си, пресният кокос и кокосовото масло могат да спасят живота ви. Кокосовото масло съдържа много витамини и е мощен антиоксидант. То намалява възпаленията в тялото, възстановява нарушени тъкани, хидратира кожата, увеличава гъвкавостта, подсилва имунитета.

Този ритуал е един 105-минутен празник за тялото и сетивата. Процедурата включва:
– пилинг с кокос – 45 минути
– тайландски масаж с най-доброто върджин тай кокосово масло – 60 минути

30 мин – 30лв.
60 мин – 50лв.

   

Тайландската рефлексотерапия е съчетание между древните китайски, японски и индийски лечебни изкуства на рефлексология и призната от хилядолетия процедура, която стимулира организма да произвежда дълбоко и уникално чувство за равновесие, спокойствие и благополучие.
Според теорията на акупресурата и акупунктурата, всеки крак има 7200 сетивни нервни окончания, които са свързани с вътрешните органи. Оказвайки въздействие върху тези окончания чрез натиск се стимулират функциите на вътрешните органи, освобождава се стреса, подобрява се съня, намалява се сковаността и се подобрява гъвкавостта. Масажът на ходилата подобрява настроението, концентрацията и яснотата на ума и оставя чувство на спокойствие.
При този масаж терапевтът ползва пръстите, палците, кокалчетата на ръцете и заоблена дървена пръчка с лосион или масло.

30 мин – 40лв.
60 мин – 75лв.
90 мин – 100лв.

  

Антистрес терапията в ThaimOut включва употребата на специално подбрани масла, които подпомагат за възстановяването на организма от вредните влияния на ежедневния стрес, с който всеки от нас се сблъсква.
Стресът обикновено се изразява в напрежение в областта на врата, раменете и гърба. Нашите масажни терапевти обръщат специално внимание на тези области от тялото по време на масажа, за да се постигне пълна релаксация. Ароматните масла, с които се прави този тип масаж също имат своята важна роля – ароматерапията с тях допълнително съдейства за постигането на релаксация и хармония. Антистрес масажът в ThaimOut е чудесно преживяване за тялото, душата и сетивата!

30 мин – 45лв.
60 мин – 80лв.
90 мин – 110лв.

  

Спортният масаж в ThaimOut е предпочитан от множество професионални атлети и занимаващи се редовно със спорт. Специалната тайландска масажна техника подпомога мускулите и организма преди натоварване, подобрявайки качеството на тренировъчния процес. Масажът е изключително полезен и след спортни занимания, за да се възстановят мускулите от натоварването.
Този тип масаж е изключително подходящ за активно спортуващи. Масажните техники с дълбок натиск и разтягане подпомагат за отпускането на мускулатурата, което подобрява кръвообращението към мускулите и нервите и подсилва потока на кислород.

30 мин – 45лв.
60 мин – 85лв.

 

Тази процедура комбинира тайландски масажни техники и работа с дървен уред, създаден във фермите на Северен Тайланд преди повече от 500 години. Ток Сен масажът представлява почукване по енергийните точки и канали на тялото с помощта на дървен чук и дървени аксесоари. Изработени са от дървото тамаринд, известно със своите лечебни свойства. Традицията повелява уредът да се изработва от дърво, ударено от гръм, защото това помага за освобождаването на негативната енергия от тялото.
Ритъмът на почукване по време на Ток Сен масажа е постоянен и отсечен. Този звук и ритъм помагат да постигнете спокойно, медитативно състояние по време на масажа. Създаваните вибрации проникват дълбоко в мускулите, балансират енергийния поток в организма и облекчават схващания и хронични болки.