60 мин – 60лв.

         

Ритуалът за крака „Blissful Feet“ комбинира две процедури, които имат за цел да постигнете хармония, баланс и релаксация.

– пилинг с хималайска сол – 15 минути
– масаж – 45 минути

Пилингът с хималайска сол почиства кожата от мъртвите клетки, освежава я и отваря порите. Хималайската сол е позната още като „бялото злато на планетата“ – изключителна при детоксикация и обновяване на клетките и тъканите. Пилингът подготвя кожата за последващия масаж на ходилата и краката. Чрез специални тайландски техники се оказва натиск върху всички 7 200 нервни окончания, разположени по краката, като по този начин се стимулира работата на вътрешните органи, подобрява се общото състояние и се освобождава натрупаният стрес.

60 мин -110лв.

 

Маслата от пачули, черен пипер и кориандър ускоряват процеса на обновяване на тъканите, допринасят за разбиването на застойните натрупвания на лимфа в дълбоките слоеве на кожата, имат дрениращо действие и засилват обмяната на веществата, като по този начин успешно редуцират целулита. Резултатът от процедурата е по-гладка, стегната и хидратирана кожа, а освежаващият и стимулиращ аромат на етеричните масла носи хармония и енергия за сетивата.

Тази процедура включва три основни компонента:
– нежен пилинг – 15 минути
– серум с пачули – 15 минути
– антицелулитен масаж с масло или крем от пачули – 30 минути

105 мин – 110лв.

      

В древността черният ориз бил наричан „забраненият ориз“, тъй като само Императорът можел да се възползва от неговите изключителни свойства. Той е един от най-силните антиоксиданти и същевременно с това е пълен с полезни хранителни вещества. Черният ориз има благоприятно въздействие върху кожата, подпомагайки за детоксикацията и справянето с неблагоприятните влияния на околната среда. Пробудете свежестта и младостта на кожата си с черен ориз! Заповядайте на този изключителен ритуал в ThaimOut и почувствайте незабавния ефект на пилинга с черен ориз, последван от нежен масаж с жасминово масло.

Ритуал „Император“ е с обща продължителност от 105 минути и включва 2 процедури:
– изключително фин пилинг с черен ориз – 45 минути
– тайландски масаж с жасминово масло – 60 минути

105 мин – 110лв.

 

Кокосовите орехи са един от най-великите дарове на природата. На санскрит кокосовата палма е известна като „kalpa vriksha“, което значи „дървото, което дава всичко, необходимо за живота”. Без значение къде сте, какво сте правили и колко зле сте се държали с тялото си, пресният кокос и кокосовото масло могат да спасят живота ви. Кокосовото масло съдържа много витамини и е мощен антиоксидант. То намалява възпаленията в тялото, възстановява нарушени тъкани, хидратира кожата, увеличава гъвкавостта, подсилва имунитета.

Този ритуал е един 105-минутен празник за тялото и сетивата. Процедурата включва:
– пилинг с кокос – 45 минути
– тайландски масаж с най-доброто върджин тай кокосово масло – 60 минути