30 мин – 30лв.
60 мин – 50лв.

         

Усещате косата си изтощена и искате да върнете естествената й сила и блясък? Елате в ThaimOut и се потопете в истинско приключение за косата си с нашето горещо кокосово масло!
Кокосовото масло е един от най-добрите продукти в грижата за вашата коса. Изследванията показват, че хранителните вещества в него помагат на косъма да се справя със загубата на протеин и така придават блясък на косата и предотвратяват нейното падане. С помощта на витамин E и компонента лауринова киселина, които проникват дълбоко в косъма, кокосовото масло прави косата силна и здрава. Освен, че засилва растежа на косата, то й придава блясък и мекота, които са видими още при първата процедура.

30 мин – 35лв.
60 мин – 60лв.

         

Тази терапия е дар за кожата на лицето – омекотява, освежава и подмладява благодарение на чудотворното въздействие на розовия жасмин. Не случайно името на жасмина, произхожда от персийската дума „yasmin“, означаваща „Дар от Бога“. Лечебните свойства на жасмина са свързани с опияняващия му терапевтичен аромат, съдържащите се в него антиоксиданти, които подмладяват и балансираното му естествено въздействие, спомагащо за задържане на влагата в кожата, премахването на петна и изравняването на тена.
Нашата подмладяваща програма за лице „Дар от Бога“ ще подхрани, регенерира и хидратира вашата кожа. Ще придаде сияен вид и мекота. Ще подобри еластичността на кожата на лицето ви. И ще ви зареди с енергия!