30 мин – 30лв.
60 мин – 50лв.

   

Тайландската рефлексотерапия е съчетание между древните китайски, японски и индийски лечебни изкуства на рефлексология и призната от хилядолетия процедура, която стимулира организма да произвежда дълбоко и уникално чувство за равновесие, спокойствие и благополучие.
Според теорията на акупресурата и акупунктурата, всеки крак има 7200 сетивни нервни окончания, които са свързани с вътрешните органи. Оказвайки въздействие върху тези окончания чрез натиск се стимулират функциите на вътрешните органи, освобождава се стреса, подобрява се съня, намалява се сковаността и се подобрява гъвкавостта. Масажът на ходилата подобрява настроението, концентрацията и яснотата на ума и оставя чувство на спокойствие.
При този масаж терапевтът ползва пръстите, палците, кокалчетата на ръцете и заоблена дървена пръчка с лосион или масло.

80 мин – 85лв.

     

Процедурата с горещи камъни има за цел постигането на баланс между енергията на човешкото тяло и енергията на природата. Използват се вулканични камъни, които произхождат от застинала лава и имат свойството да поддържат топлина, както и да отнемат отрицателната енергия на тялото.
Терапевтичните камъни притежават огромна лечебна сила: поставени на подходящи места по тялото, увеличават кръвния поток, лимфния поток и клетъчния метаболизъм в третираните зони, релаксират мускулите, успокояват болката и хроничните възпалителни процеси. Масажът с горещи камъни се препоръчва на хора, подложени на стрес, безсъние, напрежение, мускулни и ставни болки, артрит, лошо кръвообръщение. След масажа с вулканични камъни ще се почувствате релаксирани и презаредени с енергия, така че не пропускайте възможността да си подарите това вълшебно удоволствие!

30 мин – 40лв.
60 мин – 75лв.
90 мин – 100лв.

  

Антистрес терапията в ThaimOut включва употребата на специално подбрани масла, които подпомагат за възстановяването на организма от вредните влияния на ежедневния стрес, с който всеки от нас се сблъсква.
Стресът обикновено се изразява в напрежение в областта на врата, раменете и гърба. Нашите масажни терапевти обръщат специално внимание на тези области от тялото по време на масажа, за да се постигне пълна релаксация. Ароматните масла, с които се прави този тип масаж също имат своята важна роля – ароматерапията с тях допълнително съдейства за постигането на релаксация и хармония. Антистрес масажът в ThaimOut е чудесно преживяване за тялото, душата и сетивата!

30 мин – 45лв.
60 мин – 80лв.
90 мин – 110лв.

  

Спортният масаж в ThaimOut е предпочитан от множество професионални атлети и занимаващи се редовно със спорт. Специалната тайландска масажна техника подпомога мускулите и организма преди натоварване, подобрявайки качеството на тренировъчния процес. Масажът е изключително полезен и след спортни занимания, за да се възстановят мускулите от натоварването.
Този тип масаж е изключително подходящ за активно спортуващи. Масажните техники с дълбок натиск и разтягане подпомагат за отпускането на мускулатурата, което подобрява кръвообращението към мускулите и нервите и подсилва потока на кислород.

30 мин – 45лв.
60 мин – 85лв.

 

Тази процедура комбинира тайландски масажни техники и работа с дървен уред, създаден във фермите на Северен Тайланд преди повече от 500 години. Ток Сен масажът представлява почукване по енергийните точки и канали на тялото с помощта на дървен чук и дървени аксесоари. Изработени са от дървото тамаринд, известно със своите лечебни свойства. Традицията повелява уредът да се изработва от дърво, ударено от гръм, защото това помага за освобождаването на негативната енергия от тялото.
Ритъмът на почукване по време на Ток Сен масажа е постоянен и отсечен. Този звук и ритъм помагат да постигнете спокойно, медитативно състояние по време на масажа. Създаваните вибрации проникват дълбоко в мускулите, балансират енергийния поток в организма и облекчават схващания и хронични болки.

60 мин – 70лв.
90 мин – 95лв.

 

Този масаж съчетава традиционни тайландски акупресурни масажни техники, разтягания и прилагането на загряти билкови компреси върху кожата. Тайландските билкови компреси съдържат комбинации от различни билки и подправки, които притежават противовъзпалителни, стягащи и антисептични свойства.
Затоплените компреси допринасят за детоксикацията и подхранването на кожата и подобряването на циркулацията на кръвта и лимфата. Те стимулират работата на органите и насърчават растежа на клетките. Известно е въздействието им върху горните дихателни пътища при бронхит, астма и настинка. Горещите компреси са идеални за облекчаване на състояния като болки в мускулите и гърба, мигрена, артрит, кожни проблеми и хроничен стрес.

30 мин – 40лв.
60 мин – 70лв.
90 мин – 90лв.

 

Арома масажът съчетава естествените терапевтични свойства на етеричните масла и лечебната сила на масажа. Използват се специално подбрани от азиатските градини етерични масла с известни лечебни свойства. Този тип масаж е изпитано средство за релаксация и намаляване на стреса.
Арома масажът облекчава стреса и помага на тялото да укрепи имунитета и да се бори с инфекциите. В този масаж се смесват етеричните масла с базови масла, които директно се усвояват през кожата в кръвоносната система и оказват ефект върху функциите на целия организъм и на нервната система. Нашите обучени специалисти ще се съобразят с конкретните ви желания, както и с начина на живот и работа, физическото и психическо здраве при подбора на най-ефективния за вас продукт.

30 мин – 30лв.
60 мин – 55лв.
90 мин – 75лв.

 

Повлиян от древните традиции в йогийската практика, традиционният тайландски масаж представлява серия от движения, разтягания и натиск по енергийните линии и точки на тялото, които хармонизират и балансират енергийния поток в организма. Наричат го тай йога, защото терапевта прилага йога движения върху тялото на масажирания. Легендите разказват, че този масаж е разработен преди повече от две хиляди години от будистките монаси в Тайланд.
Този тип масаж е базиран на работата върху 7200 енергийни канала в човешкото тяло. Масажът се осъществява без масла и масажираният носи лека пижама. Според предпочитанията и настроението ви, може да бъде силов с терапевтичен ефект или по-лек за релаксaция. Масажните терапевти в ThaimOut имат уникална интуиция и усет за проблемни точки и енергийни блокажи.