30 мин – 30лв.
60 мин – 50лв.

         

Усещате косата си изтощена и искате да върнете естествената й сила и блясък? Елате в ThaimOut и се потопете в истинско приключение за косата си с нашето горещо кокосово масло!
Кокосовото масло е един от най-добрите продукти в грижата за вашата коса. Изследванията показват, че хранителните вещества в него помагат на косъма да се справя със загубата на протеин и така придават блясък на косата и предотвратяват нейното падане. С помощта на витамин E и компонента лауринова киселина, които проникват дълбоко в косъма, кокосовото масло прави косата силна и здрава. Освен, че засилва растежа на косата, то й придава блясък и мекота, които са видими още при първата процедура.

30 мин – 35лв.
60 мин – 60лв.

         

Тази терапия е дар за кожата на лицето – омекотява, освежава и подмладява благодарение на чудотворното въздействие на розовия жасмин. Не случайно името на жасмина, произхожда от персийската дума „yasmin“, означаваща „Дар от Бога“. Лечебните свойства на жасмина са свързани с опияняващия му терапевтичен аромат, съдържащите се в него антиоксиданти, които подмладяват и балансираното му естествено въздействие, спомагащо за задържане на влагата в кожата, премахването на петна и изравняването на тена.
Нашата подмладяваща програма за лице „Дар от Бога“ ще подхрани, регенерира и хидратира вашата кожа. Ще придаде сияен вид и мекота. Ще подобри еластичността на кожата на лицето ви. И ще ви зареди с енергия!

60 мин – 60лв.

         

Ритуалът за крака „Blissful Feet“ комбинира две процедури, които имат за цел да постигнете хармония, баланс и релаксация.

– пилинг с хималайска сол – 15 минути
– масаж – 45 минути

Пилингът с хималайска сол почиства кожата от мъртвите клетки, освежава я и отваря порите. Хималайската сол е позната още като „бялото злато на планетата“ – изключителна при детоксикация и обновяване на клетките и тъканите. Пилингът подготвя кожата за последващия масаж на ходилата и краката. Чрез специални тайландски техники се оказва натиск върху всички 7 200 нервни окончания, разположени по краката, като по този начин се стимулира работата на вътрешните органи, подобрява се общото състояние и се освобождава натрупаният стрес.

60 мин -110лв.

 

Маслата от пачули, черен пипер и кориандър ускоряват процеса на обновяване на тъканите, допринасят за разбиването на застойните натрупвания на лимфа в дълбоките слоеве на кожата, имат дрениращо действие и засилват обмяната на веществата, като по този начин успешно редуцират целулита. Резултатът от процедурата е по-гладка, стегната и хидратирана кожа, а освежаващият и стимулиращ аромат на етеричните масла носи хармония и енергия за сетивата.

Тази процедура включва три основни компонента:
– нежен пилинг – 15 минути
– серум с пачули – 15 минути
– антицелулитен масаж с масло или крем от пачули – 30 минути

105 мин – 110лв.

      

В древността черният ориз бил наричан „забраненият ориз“, тъй като само Императорът можел да се възползва от неговите изключителни свойства. Той е един от най-силните антиоксиданти и същевременно с това е пълен с полезни хранителни вещества. Черният ориз има благоприятно въздействие върху кожата, подпомагайки за детоксикацията и справянето с неблагоприятните влияния на околната среда. Пробудете свежестта и младостта на кожата си с черен ориз! Заповядайте на този изключителен ритуал в ThaimOut и почувствайте незабавния ефект на пилинга с черен ориз, последван от нежен масаж с жасминово масло.

Ритуал „Император“ е с обща продължителност от 105 минути и включва 2 процедури:
– изключително фин пилинг с черен ориз – 45 минути
– тайландски масаж с жасминово масло – 60 минути

105 мин – 110лв.

 

Кокосовите орехи са един от най-великите дарове на природата. На санскрит кокосовата палма е известна като „kalpa vriksha“, което значи „дървото, което дава всичко, необходимо за живота”. Без значение къде сте, какво сте правили и колко зле сте се държали с тялото си, пресният кокос и кокосовото масло могат да спасят живота ви. Кокосовото масло съдържа много витамини и е мощен антиоксидант. То намалява възпаленията в тялото, възстановява нарушени тъкани, хидратира кожата, увеличава гъвкавостта, подсилва имунитета.

Този ритуал е един 105-минутен празник за тялото и сетивата. Процедурата включва:
– пилинг с кокос – 45 минути
– тайландски масаж с най-доброто върджин тай кокосово масло – 60 минути

100 мин – 150лв.

     

Мъжете с динамично ежедневие имат нужда от релаксация, ревитализиране на сетивата, възстановяване на мускулите и балансиране на енергийния поток в организма. В автентична тайландска обстановка ние от студио ThaimOut предлагаме пакета от масажни процедури „С грижа за него“!

Пакетът включва комбинация от 3 процедури с обща продължителност от 100 минути и избор между:
1. Масаж на крака или Спа терапия за крака
2. Спортен масаж или Традиционен тайландски масаж
3. Анти-стрес терапия за лице или Билков компрес с ароматни билки

Този пакет от процедури е избран от нашите специалисти с грижа за цялото тяло и има за цел хармонизиране на енергийните потоци, релаксация и връщане на жизнените сили.

100 мин – 150лв.

      

Жената трябва да е силна, но и пленителна. Да излъчва хармония и да се чувства желана. За неповторимо изживяване в автентична тайландска атмосфера, което ще достави блаженство и наслада на сетивата на всяка дама, ние създадохме специалния пакет „С любов за нея“! Това е един специален подарък за дами в луксозната обстановка на студио за тайландски масажи ThaimOut.

Пакетът включва комбинация от 3 процедури с обща продължителност от 100 минути и избор между:
1. Масаж на крака или Спа терапия за крака
2. Арома Тай масаж или Традиционен тайландски масаж
3. Анти-ейдж терапия за лице или Масаж на глава с горещо кокосово масло

Този пакет от процедури е избран от нашите специалисти с грижа за цялото тяло и има за цел хармонизиране на енергийните потоци, релаксация и връщане на жизнените сили.

30 мин – 30лв.
60 мин – 50лв.

   

Тайландската рефлексотерапия е съчетание между древните китайски, японски и индийски лечебни изкуства на рефлексология и призната от хилядолетия процедура, която стимулира организма да произвежда дълбоко и уникално чувство за равновесие, спокойствие и благополучие.
Според теорията на акупресурата и акупунктурата, всеки крак има 7200 сетивни нервни окончания, които са свързани с вътрешните органи. Оказвайки въздействие върху тези окончания чрез натиск се стимулират функциите на вътрешните органи, освобождава се стреса, подобрява се съня, намалява се сковаността и се подобрява гъвкавостта. Масажът на ходилата подобрява настроението, концентрацията и яснотата на ума и оставя чувство на спокойствие.
При този масаж терапевтът ползва пръстите, палците, кокалчетата на ръцете и заоблена дървена пръчка с лосион или масло.

80 мин – 85лв.

     

Процедурата с горещи камъни има за цел постигането на баланс между енергията на човешкото тяло и енергията на природата. Използват се вулканични камъни, които произхождат от застинала лава и имат свойството да поддържат топлина, както и да отнемат отрицателната енергия на тялото.
Терапевтичните камъни притежават огромна лечебна сила: поставени на подходящи места по тялото, увеличават кръвния поток, лимфния поток и клетъчния метаболизъм в третираните зони, релаксират мускулите, успокояват болката и хроничните възпалителни процеси. Масажът с горещи камъни се препоръчва на хора, подложени на стрес, безсъние, напрежение, мускулни и ставни болки, артрит, лошо кръвообръщение. След масажа с вулканични камъни ще се почувствате релаксирани и презаредени с енергия, така че не пропускайте възможността да си подарите това вълшебно удоволствие!