Занимавам се с високо интензивни тренировки като TABATA&HIIT и за мен е изключително важно да се поддържам във форма, което се случва благодарение на професионалистите от ThaimOut. Това е моето място за релаксация, препоръчвам го на всички занимаващи се със спорт.

Мога да кажа само едно: Отдавна не беше ми се случвало да остана толкова доволен от масаж! Като активен спортист дълги години, а и сега – когато вече не се занимавам професионално със спорт, винаги съм имал нужда от възстановяващ масаж и съм пробвал различни видове. След масажа в Thaimout се почувствах лек и спокоен. Тези момичета трябва да работят за националния отбор по волейбол!

Честно казано не очаквах тези момичета да пипат толкова здраво. Особено подлъган от привидно крехката им физика, но истината е, че те те разглобяват на съставни части и те сглабят отново. Само, че… по щастлив! Обстановката и цялостното усещане в студиото наистина те пренасят на изток. Безпрецедентен, непринуден професионализъм! Благодаря.

Спортният масаж в ThaimOut е изключително добър! Препоръчвам го на всеки след и преди тренировка.

Студиото за тайландски масажи ThaimOut e мястото, в което отивам убедена, че ще се насладя на изключително внимание и грижа и ще възстановя силите и енергията си. Традиционният тайландски масаж сякаш ме връща към мен самата, дава ми самочувствие и усмивка, с които преминавам през изпитанията на забързаното си ежедневие.

ThaimOut е студио за тайландски масажи в сърцето на шумния град. Завладяващо спокойна атмосфера, уют и релакс, специална грижа, съобразена с клиента – всичко това получих за малкото време, което отделих за себе си.

Тъй като ми се налага да спортувам доста често, след тренировки обичам да релаксирам с масаж „на две ръце“ в любимото ми студио за масажи – „ThaimOut“